Träff under stjärnorna 2024

2024 års träff under stjärnorna går av stapeln från fredagen den 30 augusti till söndagen den 1 september, där den mer formella delen sker på fredagen och lördagen till största delen med lite verksamhet även andra dagar.

På veckan innan kommer det finnas möjlighet att besöka observatoriet för observationer och annan samvaro då folk kommer att finnas på plats under veckan för förberedelser inför träffen.

Som föredragshållare under träffen kommer Eskil Varenius från Chalmers tekniska högskola, vad det kommer att handla om är i skrivande stund ej bestämt, men information kommer på vår hemsida och på facebook.

Anmälan till träffen kan göras via mejl till vår ordförande Gunnar Sporrong som har e-post gunnar@klaraskyar.se. Om ni vill deltaga på träffen är vi särskilt intresserade av anmälan i förskott om ni har tänkt att deltaga på middagen. Vad gäller middagen vill vi ha anmälan senast en vecka innan och givetvis om ni har speciella önskemål vill vi att ni anger detta i anmälan. För övriga deltagare går det bra att anmäla sig på plats. Priset för deltagande är 100 kronor och för middagen är priset 250 kronor. Betalning av avgiften kan göras på plats via kontant eller swish. Väljer ni att betala i förskott går det bra att betala via swish 123 595 35 18 eller bankgiro 5669-1918. Om ni väljer att betala i förskott vill vi gärna att ni ändå anmäler er till vår ordförande gärna via mejl. Övriga kontaktuppgifter finns under fliken kontakt.

Väl mött önskar vi på Mariestads Astronomiska Klubb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *